Yhteystiedot

Etsitään yhdessä unelmiesi auto luotettavalta myyjältä kotimaisia markkinoita edullisempaan hintaan. 

Yrityksen takana

Moikka! Nimeni on Touko Haapanen ja autojen tuontipalveluun erikoistunut nuoriyrittäjä.
 
Olen aina ollut kiinnostunut autoista ja innostuin niiden maahantuonnista ja siitä saatavista hyödyistä. Muistan, kuinka nuorempana katsoimme isäni kanssa aina autoja netistä. Kiinnostuin silloin jo ajatuksesta, miten autot voitiin tuoda Suomeen eri puolilta maailmaa, paremmin varustein, kera muiden etuuksien ja vielä halvemmalla hankintahinnalla mitä auto tulisi maksamaan Suomesta ostettuna.
 
Pitkän kiinnostuksen, asiaan perehtymisen sekä omien ja tuttavien autohakujen kautta syntyi idea perustaa pitkään haaveissa ollut oma yritys, AutoHai Oy. Nyt minulla on vihdoin mahdollisuus päästä jakamaan intohimoani sekä auttamaan juuri sinua saamaan itsellesi unelmiesi auto varmasti, luotettavasti sekä ennen kaikkea edullisemmin.
 
Yrittäjänä nautin siitä, että voin auttaa asiakkaita löytämään unelmiensa auton, mikä vastaa juuri heidän toivomuksiansa. Haluan, että jokainen asiakkaani on tyytyväisiä ostokseensa ja että he saavat siitä paljon iloa. Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista yksilöllistä palvelua.
 
Olen apunasi, oli kyse pelkästä konsultointiavusta tai kokonaisvaltaisesti unelmiesi auton etsinnästä ja sen toimittamisesta kotipihallesi. Ota yhteyttä ja katsotaan miten voin olla avuksi juuri teille, ilmainen aloituspalaveri ei sido ostopäätöksiin!
 
Touko Haapanen
Yrittäjä, AutoHai Oy

Ota yhteyttä

AUTOHAI OY

Ota yhteyttä

Touko Haapanen